18.12.2010

"etohum" bekleyin beni:)

Heyyy selam beybiler:))
Araştırmacı blogger dila yine yollarda :))
Bir arkadaşımın etohum toplantıları konusundaki tecrübelerini bana aktarmasından sonra bende katılmak  istedim ve harekete geçtim..16 aralıkta etohum toplantısındaydım Microsoft'ta:)
etohum nedir mi?Burak Büyükdemir'in kurmuş olduğu e tohum, girişimcilerle yatırımcıları birleştiren bir platformdur:) Daha fazla bilgi için link vereceğim :) http://www.etohum.com/ ki verdim :)) Yeni sekmede açmanız blogcuğumdan çıkmanızı engeller hatırlatayım beybiler:)
Konuşmacılar Digitouch Ceo'su Yunus Güvenen ve Limango Ceo'su Gülfem Toygardı..O kadar feyzaldım ki, hakikaten fikirlerimi harekete geçirmek için ilk adım olarak görüyorum bu toplantıyı..İnanılmaz başarı hikayeleri dinlemek gerçekten keyifliydi..
Ben de pek yakında yeni projelerim ile karşınızda olacağım!!Fikirler hep vardır önemli olan adım atmak! Ve hatırlatırım ki başlamak bitirmenin yarısıdır!
Bu arada en yakın etohum kampı 25 aralıkta :)) Katılmak isteyen arkadaşlar bu formu doldurarak yerlerini ayırtabilirler:)

çok önemli not: Özellikle Yunus Güvenen'in söylediklerinen aldığım notlara bakılacak olursa,ne olursanız olun sosyal hayatınız yoksa,müzik,resim gibi bir uğraşınız yoksa en yükseğe çıkmanız imkansızdır!!

4 okurcuk yazarcık var:

2arti2 dedi ki...

önemli notu biraz acabilir misin. "Sosyal hayatınız yoksa" ?

dilallalla:) dedi ki...

Şunu demek istiyorum,
Sosyal hayatınız çok önemli.. Örneğin,konuşmacılardan Yunus beyin dj eğitimi aldığını öğrendim ve ceo olmasının yanında bu alanda da başarılı olmak için elinden geleni yaptığını..
Bu ona bir dinginlik sağlıyor ve kafasını boşaltıp daha sağlıklı düşünmesini sağlıyor.
Hayatta hiçbir zaman tek birşey hayatınızın merkezi olmamalı..
İş başka bir alan,müzik başka ve hatta spor başka bir alan hayatınızda..
Hayatınızdaki bütün bileşenler birbirlerinin başarısını ciddi biçimde etkiliyor..Bu nedenle sosyalleşmek şart:)
Sevgiler..

2arti2 dedi ki...

çok teşekkürler.

dilallalla:) dedi ki...

Ben teşekkür ederim ilginize:))